За нас

Фирмата Компјунет Инженеринг започна со работа во 1999 година. Во изминатиот период фирмата значително ја зголеми дејноста преку зголемување на палетата на производи и услуги од областа на Информационата технологија, Телекомуникациите, Автоматиката, Хидрауликата и Електротехника. Преку следење и проучување на најновите технолошки достигнувања настојување да обезбедиме ефикасна Информациона и Телекомуникациска подршка за нашите клиенти. Компјунет Инженеринг е генерален дистрибутер за ВАГО (WAGO), Шнајдер Електрик (Schneider Electric), Екстеч (Extech), Хидак(Hydac) и МДТ (MDT technologies) во Македонија.

 

Контакт:

 тел.  моб.  е-маил:
 02/5211200  075/446395  

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 02/2461108  076/468017

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   078/238496

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

                                                

                                                            

               

Компјунет Инженеринг- Ваш партнер во светот на Информатиката, Автоматиката и Електротехниката.